Barnehjemmet

GGA driver et barnehjem for barn som er foreldreløse etter AIDS-epidemien. Dette er et hjem for kjærlighet, mulighet og håp.

Gods Golden Acre ble født ut av den visjonen som, til tross for HIV pandemi raste gjennom Sør-Afrika, bør hvert barn har et hjem - et hjem for kjærlighet, muligheter og håp. Her på barnehjemmet får barna trygghet, mat, klær og medisiner. Gods Golden Acre søker også å føre barna videre i utdanning etter skolen til en videre utdanning eller opplæring tilpasset deres evner. 
 
Vi inviterer deg til å delta i vårt arbeid, hjelp oss med å endre vårt samfunn. Ved å gjøre dette vil du ikke bare styrke vår eksisterende innsats, men opprettholde Gods Golden Acre bevegelse på et avgjørende tidspunkt i vår historie, og gjør oss i stand til å fortsette vårt arbeid i fremtiden. Vennligst bli med i vår Gods Golden Acre Facebook samfunn, som vil holde deg oppdatert på de endringer som vi sammen skal bringe til Sør-Afrika http://www.facebook.com/Gods.Golden.Acre?fref=ts
 
GGA Norge er en viktig bidragsyter til driften av barnehjemmet. Både utbedringer og løpende kostnader til mat og klær, støttes med midler fra Norge.
 
I filmklippet kan du møte noen av de herlige barna som bor på GGAs barnehjem!
 
Du kan også se et klipp av "Norway House", et bygg på barnehjemmet som fullt ut finansiert av GGA Norge.
 

 
 
 

Print denne siden   Tips en venn  

Om GGA Norge

Stiftelsen Friends of God's Golden Acre drives av Marianne Jenum Hotvedt, Vibeke Blaker Strand, Sara Vikse Soltvedt og Camilla Johannessen.

Marianne og Vibeke var de første fra utlandet som jobbet som frivillige på GGA. Sara og Camilla har også arbeidet som frivillige på GGA. Innsamlingsarbeidet har vært drevet i Norge siden 1999. Arbeidet ble formalisert gjennom opprettelsen av Stiftelsen i 2001.

GGA Norge

Spångbergveien 32 B

0853 OSLO


Epost: saravikse@hotmail.com

Kontonummer: 7023.05.58629

Org nr: 883 192 982

..handler om å gjøre døden mindre ensom..