Outreach og Sport prosjektet

Outreach er et prosjekt som tilbyr tjenester til mennesker som i dette tilfellet bor i "valleyen" og som ikke har tilgang til mat, vann, elektrisitet o.l.

Outreach prosjektet blir drevet og administrert av Gods Golden Acre.
 
Outreach-prosjektet støtter cirka 500 barn i storfamilier som ledes av eldre søsken eller bestemødre. Disse familiene prøver å overleve uten inntekt, rennende vann, elektrisitet, drivstoff eller karriere muligheter. Flere av dem er også rammet av sviktende helse og lever i uttrygge hjem i belastede områder.
For å hjelpe barna å overleve prøver vi først å møte de umiddelbare behovene. Dette ved hjelp av månedlige mat rasjoner, betaling av skolepenger, skoleuniformer og skole utstyr, samt vedlikehold eller bygging av sikre hus og skoler, som gir et trygt miljø for barna mens eldre søsken går på skole.

Sports programmet
Dette er rettet mot barn og ungdom. Ved deltakelse hjelper det barna å gjenvinne sin selvfølelse og lærer dem å ta egne sunne livsstilsvalg. Dette gir et positivt miljø for opplæring, hvor ungdom ønsker å bli rollemodeller. Programmet hjelper dem å takle sorg, fattigdom, gruppepress, sinne, vold og rusmisbruk.

Print denne siden   Tips en venn  

Om GGA Norge

Stiftelsen Friends of God's Golden Acre drives av Marianne Jenum Hotvedt, Vibeke Blaker Strand, Sara Vikse Soltvedt og Camilla Johannessen.

Marianne og Vibeke var de første fra utlandet som jobbet som frivillige på GGA. Sara og Camilla har også arbeidet som frivillige på GGA. Innsamlingsarbeidet har vært drevet i Norge siden 1999. Arbeidet ble formalisert gjennom opprettelsen av Stiftelsen i 2001.

GGA Norge

Spångbergveien 32 B

0853 OSLO


Epost: saravikse@hotmail.com

Kontonummer: 7023.05.58629

Org nr: 883 192 982

..handler om å gjøre døden mindre ensom..