Stiftelsens arbeid

Stiftelsen Friends of God's Golden Acre drives fullstendig på frivillig basis. Stiftelsen har ingen administrasjonskostander, alle innsamlede midler går uavkortet til arbeidet i Sør Afrika.

Vårt engasjement startet da vi arbeidet som frivillige på barnehjemmet i 1999. Siden den gang har vi holdt tett kontakt med både de som driver barnehjemmet og med en del av barna. Vi har besøkt barnehjemmet flere ganger.

Stiftelsens formål er å bistå GGA økonomisk. Dette betyr at vi i hovedsak jobber for å samle inn penger. Vi har etablert en ordning med faste givere, og mottar også en rekke mer sporadiske pengegaver.
 
Vi i Stiftelsen holder foredrag og presentasjoner om arbeidet GGA driver for skoleklasser, kirkegrupper, organisasjoner og andre interesserte. I tillegg formidler vi kontakt mellom GGA og personer som er interessert i å arbeide som frivillige på GGA.
 
I februar 2002 viste TV2 dokumentaren "Stakkars barna i Afrika" i programserien Dokument 2. Dokumentaren ble filmet da Marianne Jenum Hotvedt og Vibeke Blaker Strand var på besøk på barnehjemmet og tok for seg gjensynet med barna og barnehjemmet. For mer informasjon om dokumentaren kan du klikke deg inn på følgende side.

Print denne siden   Tips en venn  

Om GGA Norge

Stiftelsen Friends of God's Golden Acre drives av Marianne Jenum Hotvedt, Vibeke Blaker Strand, Sara Vikse Soltvedt og Camilla Johannessen.

Marianne og Vibeke var de første fra utlandet som jobbet som frivillige på GGA. Sara og Camilla har også arbeidet som frivillige på GGA. Innsamlingsarbeidet har vært drevet i Norge siden 1999. Arbeidet ble formalisert gjennom opprettelsen av Stiftelsen i 2001.

GGA Norge

Spångbergveien 32 B

0853 OSLO


Epost: saravikse@hotmail.com

Kontonummer: 7023.05.58629

Org nr: 883 192 982

..handler om å gjøre døden mindre ensom..